Zaterdag 6 april kwamen wij samen met jo11 om 10.15 uur bij de Kegelaer. Want vandaag ging voor Vv Berkdijk jo11-1 fase 4 van start en wel met een uitwedstrijd bij Bork (Bardwijk). Bij aankomst op sportpark Baardwijk waren de kids van jo11 erop gebrand om aan de wedstrijd te beginnen, alleen verliep de voorbereiding anders dan anders. Want door bezetting van de kleedkamers werd de wedstrijdbespreking niet in de kleedkamer gehouden maar lekker op het veld in het zonnetje. Na een warming-up floot de scheidsrechter van Baardwijk niet voor de aftrap maar voor een minuut stilte omdat bij Baardwijk een lid was overleden (namens Berkdijk onze condoleance). Na de minuut stilte floot de scheidsrechter voor de wedstrijd waarin Berkdijk gelijk het voortouw neemt, want in minuut vijf maakt Sanne de snelle 0-1, echter zijn wij als team even niet bij de les want Baardwijk brengt in de tiende minuut de score terug naar 1-1. Gelukkig schrikken wij hier niet van. Want de Rood Zwarten pakken het positief op en gaan door waarmee ze bezig waren, met goed voetbal want een goede aanval wordt door Baardwijk goed verdedigd doordat de bal over de achterlijn wordt verwerkt, dus komt in minuut 13 een corner voor Berkdijk en met Job achter de bal kwam er geen voorzet, nee. Job draait de bal net in de korte hoek, dus de stand staat na 15 minuten op 1-2. Met een korte drinkpauze begint Baardwijk beter met de wedstrijd dan Berkdijk want Baardwijk weet snel de score om te buigen, de goede spitsen van Baardwijk maken eerst de 2-2 en kort daarna de 3-2 dus de rustperiode kwam goed uit voor Berkdijk. Want met een kleine omzetting start Berkdijk scherp aan de derde fase en gaat op zoek naar een aansluitingstreffer. En deze komt dan ook. Want in 35e minuut is het Milan die 3-3 op het de scorebord zet en in 40e minuut scoort Milan ook de 3-4 dus wordt het nog spannend in de slotfase. Want ook Baardwijk staat goed te voetballen en het is duidelijk te zien dat Baardwijk geen genoegen neemt met een gelijkspel want in de 44e minuut komt Baardwijk weer op gelijke hoogte en staat in fase 4 de stand op 4-4. Met nog 15 minuten speeltijd hebben wij ervoor gekozen om tegen een sterk Baardwijk te gaan voor 1 punt, dus wederom een omzetting wat goed heeft uitgepakt. Want na 60 minuten is de eindstand tussen Baardwijk jo11-2 en Berkdijk jo11-1 4-4.

Namens jo-11 willen wij via deze weg gebruik maken om Dennis Weijters en Kyan te bedanken voor hun inzet!