Desk vertrekt zondag 9 juni richting HMC met een team vol enthousiaste handballers. Hun nieuwe tenues schitteren. Ze hebben zin in de wedstrijd op deze zondagochtend. De begroeting laat hun felheid en enthousiasme zien. We starten na de tos en HMC begint met de bal uit.

Door goed storen vanuit Desk is de bal zo in bezit van Desk. Na een mooie aanval is het 0-1 in het voordeel voor Desk. HMC kwam na mooi spel terug tot 2-1. Het is dus een spannende pot. Wederom ontstaat er een mooie aanval van Desk wordt het gelijkspel als Desk hun tweede doelpunt scoort.

Door goed keeperswerk en goed verdedigingswerk van Desk weet onze keepster het verschil te maken. Daardoor weet HMC ondanks mooie aanvallen niet te scoren. Door mooie aanvallen loopt Desk uit naar 2-4. Ze blijven mooi spel creëren en daardoor ook goed op goal te gooien en scoren. Ze gaan de rust is met 3-10.

Na de rust blijft Desk hun spel spelen op een creatieve wijze. De scheidsrechter fluit goed en legt de spelregels goed uit aan de kinderen als er gefloten word. Dat is fijn want daardoor leren de kinderen het goed. Desk neemt de winst mee naar huis!

Met een eindstand van 6-12 gaat de winst verdiend naar de kanjers van Desk.