Zaterdag speelden de meiden van DES MO12-2 hun laatste wedstrijd tegen Berkel Enschot MO12-2 om de tweede plaats. Vorige week hadden de meiden van Hilvarenbeek moeten winnen om vandaag mogelijk opnieuw kampioen te kunnen worden. Helaas liep het allemaal anders. Ook vandaag werd het een pittige laatste wedstrijd, mede doordat DES vandaag twee topspeelsters moest missen.

Het eerste kwart moesten de meiden echt zoeken en werden ze overrompeld door het sterke spel van Berkel-Enschot. Berkel-Enschot speelde heel goed over en wist keer op keer in de cirkel van DES te komen. De keepster van DES wist echter een paar keer de bal met een geweldige redding van de doellijn te houden. Maar desondanks viel er uiteindelijk toch de 0-1 voor Berkel-Enschot.

Vanaf het tweede kwart ging het beter bij DES. Als een langzame diesel kwam dit team (met één voor één toppers) steeds beter op gang en was zelfs heel dreigend in de tweede helft van de wedstrijd. Maar hoe de meiden het ook probeerden, het lukte niet de gelijkmaker te maken. De laatste wedstrijd van dit dreamteam werd helaas met een verloren hockeywedstrijd afgesloten. (Eindstand 0-1)

Maar wat hebben deze meiden veel gewonnen dit jaar. En niet alleen op het hockeyveld. Twee keer kampioen geworden, gepromoveerd, mooi hockey laten zien, gelachen, gehuild, vriendschappen voor het leven gesloten en vooral samen héél véél plezier gemaakt.

Dank lieve meiden voor een geweldig hockeyjaar! Jullie zijn een voorbeeld voor hoe leuk een teamsport is en hoe je als team dromen waar kunt maken. Dank aan de trainer en coaches en zeker niet te vergeten dank aan alle ouders, die iedere week onze meiden weer kwamen aanmoedigen.

Veel succes meiden in jullie nieuwe teams volgend jaar!