Zaterdag stond voor de JO10 van Blauw-Wit ’81 de wedstrijd tegen buurman Berkdijk op het programma. Ruim een maand geleden speelden we ook tegen Berkdijk. Toen werd het een mooie overwinning voor Blauw-Wit, maar wat gaat het vandaag worden?

Om 9.00 uur wordt er afgetrapt op het sportpark in De Moer. Meteen is duidelijk dat onze jongens en meiden niet helemaal wakker zijn. Er volgen een aantal schoten op goal aan beide kanten. Senn blijkt wel wakker en verricht een paar mooie reddingen. Dan weet Berkdijk de 0-1 op het scorebord te zetten. Vrij snel sluit Blauw-Wit aan door een goal van Lotte: 1-1. Maar voor het einde van het eerste kwart weet Berkdijk weer op voorsprong te komen en deze ook uit te breiden: 1-3.

Ook in het tweede kwart zijn we nog niet scherp. Weer is het Berkdijk die als eerste weet te scoren: 1-4. Senn heeft weer een paar knappe reddingen en uiteindelijk weet Ivar te scoren. Met 2-4 gaan we de rust in. Het derde kwart komen we toch iets meer in ons spel, maar er kan niet worden voorkomen dat het weer Berkdijk is die als eerste scoort: 2-5. We zien een herhaling van het tweede kwart; Ivar maakt de 3-5.

In het vierde kwart weet Ivar nog de 4-5 te maken en heeft Senn nog een paar geweldige reddingen. Maar 4-5 wordt ook de eindstand.

Merel, Luuk, Senn, Guus, Liz, Xavier, Lotte en Ivar, jullie hebben hard gewerkt, maar het zat er vandaag niet in. Het was de wedstrijd van de keepers. De keeper van Berkdijk stond goed te keepen. En ‘onze’ Senn stond een wereldpartij te keepen.

Op 4 mei spelen we uit tegen Oosterhout.