Vandaag stond de return/revanche wedstrijd tegen Right-oh JO 18-1 voor onze boys op het programma. Al bij de warming up zag je dat nu de ’vaste’ keeper aan de zijde bij Right-oh erin stond, en dus niet die er vorige week instond.

Wederom moesten onze boys de eerste helft starten op het achterste veld. Voorafgaand aan de start van de wedstrijd word er 1 minuut stilte gehouden in verband met het overlijden van de oma van Luca (onze keeper). Ook speelden onze boys vandaag met een rouwband om. Wij wensen Luca en zijn familie veel sterkte voor de komende tijd.

Rond 10 over 12 volgt dan de aftrap. Onze boys gaan fel van start en dat resulteerde al snel in de 1-0. Rexheb gaat op snelheid langs de verdediging en geeft hem netjes af op Jesse. Maar de boys van Right-oh laten zich niet snel uit het veld slaan en een paar minuten later maken ze de 1-1. Dit komt doordat een speler van Right-oh zomaar door het midden onze verdediging voorbij speelt. Hierna passen de trainers wat wissels toe en staat de verdediging weer als een huis. Er volgt nog een hard schot van Right-oh op het doel, maar Luca kan hem nog met de vuist weg slaan.

Dan net voor rust maakt Lars een mooie actie en ziet Rexheb vrij staan, Lars geeft hij mooi af, en Rexheb maakt hem, 2-1 dus. Dan fluit de scheidsrechter af voor de ’echte’ rust. Want de weergoden waren ons vandaag zeer gunstig gestemd, hierdoor was er tussendoor ook een aantal keer een extra drinkpauze.

Na de rust mogen ze de tweede helft verder op het hoofdveld spelen. Onze boys willen de voorsprong verder uitbreiden en gaan volop in de aanval. Dan wordt Rexheb gevloerd in de 16 en geeft de scheidrechter terecht een penalty. Hiervoor staat de vaste penaltynemer (onze aanvoerder Lars) dan ook weer klaar om hem te nemen. Wederom schiet hij deze ook weer raak. Stand dus 3-1. Onze boys voelen dat er nog meer te halen valt vandaag. Er volgen daarom ook nog een aantal mooie acties, onder andere van Chris.

Dan volgt er weer een mooie aanval, Mees speelt hem op Lars, Lars sprint naar de achterlijn en legt hem af op Chris die vrij voor de goal staat, en dan de 4-1 scoort. Sander krijgt ook nog een mooie kans op aangeven van Rexheb, die hierbij zijn tegenstander mooi uitkapt, maar helaas gaat deze bal net naast. Hierna volgt nog een mooie 1-2 van Sander en Lars, Lars geeft hem af op Floris en die scoort. Hij tekent hiermee voor de 5-1. Mees maakt hierna nog een mooie sliding en voorkomt zo dat een speler van Right-oh richting het Berkdijk doel kan gaan.

Dan fluit de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd. En halen onze boys weer een verdiende overwinning binnen. Hard gewerkt boys. Op naar zaterdag, de laatste thuiswedstrijd. En wel een hele belangrijke, namelijk tegen de nummer 1 van de ranglijst. Hier hebben ze ook nog een appeltje mee te schillen! Dus hopelijk tot zaterdag, om onze boys aan te moedigen op ons mooie sportpark de Kegelaar.