De laatste wedstrijd van dit seizoen stond zaterdag alweer op het programma: thuis tegen buurman Dongen.

Helaas zijn we vandaag niet compleet. We missen coach Anton en onze verdedigster Merel. Dus staat vaste invalcoach Bart samen met Ilona langs de kant.

In een heerlijk zonnetje trappen we rond 9:00 uur af op het sportpark in De Moer. Dongen laat meteen merken dat ze komen om de punten mee naar huis te nemen. En snel valt al de 0-1. We proberen wel iets terug te doen; zo zijn er kansen voor Liz en Lotte. Ook zijn er kansen voor Dongen. Xavier weet nog een bal van de lijn te halen en de volgende doelpoging wordt gered door Senn. Ivar weet ons aan het einde van het eerste kwart op gelijke hoogte te zetten: 1-1.

In het tweede kwart weten we snel op voorsprong te komen: een schot van Ivar wordt gered maar Xavier weet daarna wel raak te schieten. Snel haakt Dongen weer aan: 2-2.

Het spel gaat op en neer en er zijn mooie acties en kansen voor Lotte, Ivar en Guus.

Aan het einde van het tweede kwart weet Dongen op voorsprong te komen en deze ook nog uit te breiden. We gaan de rust in met een 2-4 achterstand.

We beginnen het derde kwart met een kans. Maar daarna is Dongen op dreef. En ze scoren de 2-5 en de 2-6. We proberen wel iets terug te doen en dat lukt: Lotte zet de 3-6 op het scorebord. Maar snel daarna is het weer Dongen: 3-7. Gelukkig weet Ivar, na een mooie voorzet van Liz, de 4-7 binnen te schieten.

In het laatste kwart zijn Luuk en Guus keihard aan het verdedigen. En samen met geweldige reddingen van Senn weten we het dicht te houden. Heel het team blijft erin geloven en dat resulteert in goals van Ivar (vrije trap) en van Liz. Het is ontzettend spannend, gaat het nog lukken om een zwaarbevochten gelijkspel over de streep te trekken? En dat lukt, Ivar scoort nog de 7-7!

Wat een veerkracht hebben onze jongens en meiden vandaag laten zien. Ze hebben hun koppies niet laten hangen en zijn samen blijven werken.

Senn, Guus, Luuk, Merel, Liz, Lotte, Xavier en Ivar, wat hebben jullie een mooi seizoen gedraaid. En wat zijn jullie stuk voor stuk gegroeid als voetballers en als team.

Wij hopen volgende seizoen weer van jullie spel te mogen genieten.