Na zes weken niet gespeeld te hebben, mochten de meiden van MO12-2 dit weekend twee keer het veld op. De eerste wedstrijd (inhaalwedstrijd) was tegen HOCO MO12-1. Met veel enthousiasme begonnen de meiden van DES aan deze wedstrijd. Het plezier zat er gelijk in ondanks de regen. Omdat het even geleden was dat ze een wedstrijd hadden gespeeld was het bij aanvang een beetje zoeken naar het juiste ritme. Maar dat ritme kwam er en al snel wist DES de cirkel van HOCO te vinden. Vanuit de rand cirkel kwam de bal strak de cirkel in. De DES meiden waren wel in de cirkel maar het was HOCO die de bal een beetje ongelukkig over haar doellijn bracht. (1-0).

De voorsprong gaf de meiden van DES wat energie. Niet veel later ging DES er weer met de bal vandoor. Via de rechterflank kwam de bal de cirkel in. De keeper van HOCO werd verrast met een prachtige lob en zo kwam de stand op 2-0.

Maar er zat nog meer in. In het derde kwart werd een strafcorner geforceerd. In eerste instantie stopte de keeper de bal, maar vanuit de rebound werd het alsnog 3-0. Om het feestje compleet te maken viel in het laatste kwart ook nog de 4-0. Na zoveel weken afwezigheid een goed begin aan de laatste wedstrijden van dit topteam samen.

Na een korte nacht mochten de meiden op zaterdagochtend vervolgens nog een wedstrijd spelen. En nu tegen Were Di - MO12-3. Met volle focus gingen de meiden van DES de wedstrijd in. Zou het vandaag ook lukken de drie punten binnen te halen? Jazeker! Al na een paar minuten stond de score op 1-0 voor DES. De meiden zaten goed in het ritme en wisten de wedstrijd goed te controleren. De ene na de andere goal viel wat uiteindelijk resulteerde in een 9-0 overwinning.

Nog twee wedstrijden in het verschiet\. Bij winst van allebei de wedstrijden kan dit geweldige team voor de derde keer dit seizoen kampioen worden.

Aan de teamspirit zal het niet liggen. Zet hem op toppers van DES MO12-2!