Britt cirkelspeler van HV Desk gemengde C kijkt terug op haar wedstrijd tegen een geheel jongensteam in de gemengde C competitie en schrijft haar kijk op de wedstrijd in onderstaand verslag. De gemengde competitie betekent dat onze gemengde C jeugd (meiden en jongens) in één team spelen. Maar soms dus ook tegen gehele jongensteams een wedstrijd spelen.

Zondag 2 juni, 10.40 uur Desk ĢHC1 - HMC HC1

Vandaag stond de tweede thuiswedstrijd op het programma voor de Desk C tegen HMC uit Raamsdonksveer. Het was een team met alleen maar jongens, maar daar wilden we niet voor onder doen.

Na de begroeting kwamen we fel uit de startblokken, wat resulteerde in de 1-0 voorsprong. De eerste helft moesten we erg wennen aan het systeem van de tegenpartij, die een op een verdedigden ver naar voren uitgedekt. We waren erg zoekende, waardoor we achter de feiten aanliepen. Er werd niet altijd zuiver overgespeeld, waardoor HMC veel breaks kon lopen. Dus al snel werd het 2-3, 2-4, 2-5, 2-6 enzovoort. Soms werden er mooie acties van Desk gespeeld, maar helaas konden we het tij niet keren en gingen we de rust in met 6-16 voor Raamsdonksveer. De start van de tweede helft begon goed waardoor Desk de achterstand verkleinde tot 10-16. Maar daarna zakte Desk terug waardoor de tegenstander meer kansen kreeg om te scoren waardoor het 12-18,12-19,12-20, 12-21, 12-22 werd. De eindstand was uiteindelijk 17-26 voor HMC. Het was een sportieve wedstrijd.