Afgelopen zaterdag stond voor DES JO12-2 de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma. In een spannende strijd tegen de jongens van HC Tilburg wisten onze jongens met een gelijkspel van 1-1 de derde plaats in de poule veilig te stellen.

De sfeer was uitstekend op deze laatste speeldag van het seizoen en het publiek was massaal aanwezig. Het eerste doelpunt deze wedstrijd kwam van onze eigen Tijs in het derde kwart, wat ons team kort op voorsprong bracht. Twee minuten later wist HC Tilburg echter de stand gelijk te maken, waardoor het vierde kwart uiterst spannend was. Bij verlies zou het team namelijk als vierde in de poule eindigen, bij winst of gelijkspel derde. Onze jongens hebben echter fantastisch verdedigd, met name tijdens de strafcorners, en eindigden de pot met gelijkspel.

Het seizoen zit er op voor DES JO12-2 en met opgeheven hoofd gaan we de zomervakantie in. We kijken terug op een leerzaam seizoen, vol mooie momenten.