Zaterdagochtend om 8.45 uur moesten de boys en girls van de JO-11 aantreden bij RKDVC in Drunen. Nieuwe aanwinst Ivy maakte haar debuut in het team en liet direct zien dat er geen bal meer door de verdediging kwam. Het grotere veld en de langere speeltijd waren best even pittig maar dat was voor beide teams pittig maar daardoor ging het mooi gelijk op. In de eerste helft scoorde Ziani gevolgd door een eigen doelpunt van de tegenpartij. De stand kwam voor rust op 0-2. Na de rest scoorde RKDVC waardoor de spanning flink steeg.

De 1-3 werd gescoord door Lenny na een supersterk samenspel van Jeanillo en Kyan. Het team kreeg vleugels dus Ziani schopte in no-time de 1-4 binnen. Ook de 1-5 staat op naam van Ziani. 1-6 werd vakkundig ingeschoten door het linker been van Kyan. De rood zwarten van de Kegelaar zijn op dit punt in de wedstrijd oppermachtig en geven geen bal meer weg. Dames en heren, wat een fantastische seizoensopener was dit. Het belooft een prachtig jaar te worden.