Zaterdagmorgen, eerste wedstrijd, thuis. Goirle MO14-1 kwam op bezoek. Eerste echte wedstrijd na een aantal oefenwedstrijden. Sub-top is de klasse. Toch wat spannend om weer met een nieuw team, met meisjes uit verschillende teams, het nieuwe MO14-1 te vormen. Wat er verwacht kon worden, was onzeker. Nou, dat duurde maar kort. Na 2 minuten was de eerste goal een feit. En zo ging het door. De eerste helft was DES niet te stoppen. 9-0 bij rust.

Die rust was wel nodig, want het werd al flink warm. Goirle had in de rust een aantal tactische aanpassingen bedacht, waardoor het lastiger hockeyen werd. Goirle groef zich achter in en elke bal werd uit de cirkel gewerkt. Ondanks de goede verdediging van Goirle en een counter tegen, wist DES nog drei het net te vinden. Eindstand 12-1. Op naar volgende week, is er dan meer tegenstand in deze sub-top? We gaan het zien.