Onze jongens hadden vorige week een superstart met een 7-0 overwinning op Nemelaer. Vandaag had de JO15 de opdracht om die lijn door te zetten. Blauw-Wit begon weer lekker vol energie. In de derde minuut spatte een verrassingsschot van Stef zo op de paal, jammer want het scheelde heel weinig. Vorige week kregen onze jongens alle ruimte, dat is deze week zeker niet geval. Het team uit Andel voert de druk van hun kant op. Het antwoord van Blauw-Wit is duidelijk kort en snel de bal binnen het team laten rondgaan in hoog tempo en zo de kansen creëren. En die kansen komen er: Het tweede schot van Stef belandt helaas in de handen van de keeper, en een voorzet van Stef op Mika gaat over het doel. Dan breekt Tygo door de vijandige linies heen en zet de bal voor op Stef. Stef legt de bal af op Ties die de bal onhoudbaar in het net schopt: 0-1. Die goal is de bekroning op goed samenspel en smaakt naar meer! Justins schot wordt geblokt door keeper, Blauw-Wit blijft er vol voor gaan. Aan de andere kant zien we een kans voor Andel, maar Stijn weet wat hem te doen staat en redt trefzeker. Aan de andere kant gaat Blauw-Wit lekker door met aanvallen. Het schot van Stef gaat voorlangs, maar net voor rust zet Job voor op Onne. Het schot van Onne verdwijnt via de onderkant lat in het doel: 0-2.

Na de rust is het spelbeeld eigenlijk hetzelfde. Blauw-Wit is de sterkere ploeg en gaat door met het prijsschieten op het doel van Andel. Tygo speelt Timo aan, die vindt helaas de keeper op zijn pad. Joeri breekt door en zijn schot eindigt in de zijkant van het net. Jaidens schot gaat voorlangs, gevolgd door een schot van Onne en de rebound van Justin. De keeper van Andel houdt zijn team (geholpen door wat geluk) in de wedstrijd. Ook de schoten van Jaiden en Job treffen helaas geen doel. Tegen het wedstrijdbeeld en het percentage balbezit in, is het vervolgens Andel dat de 1-2 met het nodige geluk op de teller zet. Onze jongens gaan gelukkig niet bij de pakken neerzitten. Stef creëert een opening en zet de bal voor op Job, en deze keer is het wel raak. Job tekent voor de 1-3. De volgende kansen van Stef en Mika worden weer onschadelijk gemaakt door de doelman van Andel, maar dan is het weer Job. Met een fraai afstandsschot maakt hij er 1-4 van. De laatste kansen van Stef, Timo en Onne worden gestopt of gaan naast. Het blijft deze zaterdagmorgen bij een 1-4 overwinning voor Blauw-Wit.

De mooie lijn van vorige week is met veel inzet en goede samenwerking keurig doorgetrokken naar deze week. Top gedaan jongens. Deze week wacht de JO15 een zware week. Komende woensdag spelen we een oefenwedstrijd uit tegen Olympia in Dongen en zaterdag thuis tegen RKDVC. Hopelijk kunnen onze jongens dit goede spel vasthouden bij de komende uitdagingen!