Zaterdagochtend iets voor 10 komen de spelers van Berkdijk en RKDVC, onder luid gejuich van het massaal aanwezige publiek, gespannen het veld op. Op papier een wedstrijd tussen twee gelijkwaardige teams aangezien beide ploegen hun eerste twee wedstrijden met dubbele cijfers hadden gewonnen. Het publiek kreeg dan ook een spannende maar vooral goede pot voetbal voorgeschoteld. Aan de hand van aanvoerder Joshua schoot Berkdijk, net als eerdere wedstrijden weer uit de startblokken. Via Kaiser, Bink en weer Kaiser stond er binnen 10 minuten een 3-0 voorsprong op het scorebord. Wel moet gezegd worden dat RKDVC tussendoor twee maal de paal raakte naast doelman Jay, die ze professioneel naast keek. Na de 4-0 van Kaiser ging RKDVC fel op zoek naar de aansluitingstreffers, na een goede aanval viel de 4-1. Na de aftrap verloor Berkdijk de bal vlot en scoorde RKDVC van grote afstand door lastig stuitje over keeper Jay. Ook de 4-3 valt daarna snel. ”Koppies omhoog” wordt er door trainers Robin en Floris geschreeuwd naar de rood-zwarten. Die voor de rust de marge toch weer op twee goals verschil brengen met dank aan Bink. Na de rust voetbalt Berkdijk aanvallend sterk en vallen de 6-3 en 7-4 toch weer makkelijk door goed samenspel voorin van Kasier, Bink en Lynn. Ondertussen houden Jay en Jace samen in de achterhoede met keeper Reaven RKDVC zo goed mogelijk tegen. Dat verdedigen gaat soms stevig maar sportief, helaas wel met een bal in het doel. Jace gooit zich letterlijk voor de bal, die vervelend in zijn gezicht komt. Toch zet hij zijn verdedigende taken voort. Na de korte drinkpauze vervangt Joshua hem in het veld. Die daarna vlot een counter in leidt waarmee de 8-4 voorsprong een feit is. In het laatste kwart van de wedstrijd zoekt Berkdijk onder luid applaus van de fanatieke thuisaanhang meerder malen succesvol de aanval. Inmiddels is de dappere Jace weer terug in de ploeg als slot op de deur. Ondanks alle inzet van iedereen valt er nog een goal van RKDVC 8-5. In de laatste minuten scoren Joshua eenmaal en Kaiser tweemaal voor de thuisploeg. Daarmee wint Berkdijk de wedstrijd met 11-5, de derde zege op rij. Na de wedstrijd even handjes geven en nog gezellig strafschoppen nemen met RKDVC. Jace mocht voor zijn inzet en de harde bal in zijn gezicht de groene kaart voor meest sportieve speler in ontvangst nemen. Op naar volgende week dan komt RWB op bezoek op de Kegelaar en gaat de kampioenschapsjacht van de rood-zwarte machine verder. Tot volgende week zaterdag en ontzettend bedankt voor alle support weer vandaag! De kids genoten van het massaal aanwezige publiek.