Op deze zonnige zaterdagochtend spelen we uit tegen koploper Desk. Een pittige tegenstander, maar na onze puike wedstrijd van vorige week zijn we erop gebrand om het de Kaatsheuvelse dames op zijn minst behoorlijk lastig te maken. In de eerste helft is daar overigens niet veel van te merken, want we geven Desk echt alle ruimte en dat resulteert in een 4-0 ruststand voor Desk. In de rust zweept coach Paul de meiden op om alles te geven en er in de tweede helft met z’n allen vol voor te gaan. De peptalk heeft z’n effect want in de tweede helft zien we een heel ander elftal op het veld staan. Doordat we meer druk zetten, krijgen we zelf ook nog een aantal kansen om tot scoren te komen, maar kunnen we deze helaas niet verzilveren. Desk blijkt uiteindelijk de bovenliggende partij en trekt de wedstrijd met 7-0 naar zich toe.

Volgende week nieuwe ronde, nieuwe kansen. We spelen dan om 11.30 uur thuis tegen SVO De Gaard.