Afgelopen zaterdag mochten we weer lekker het veld op, een thuiswedstrijd. En wat hebben de jongens hard getraind afgelopen week. We wisten dat het erop aan kwam, winst zorgt mogelijk voor handhaving in de 1e klasse en dat wil het team graag! Afgelopen weken ging het iedere wedstrijd beter, iedere wedstrijd steeds een stukje meer slimmer en sterker hockeyen. De wedstrijd was vanaf minuut 1 spannend en tot en met het derde kwart stond het nog steeds 0-0. De jongens voelden het, ze waren continue hoge druk met vele aanvallen in de cirkel van de tegenstander aan het uitvoeren. De 1-0 viel in het vierde kwart na een prachtige samenwerking. De jongens kregen zelfs nog een strafbal mee, maar het lukte niet om deze te verzilveren. Bij het fluitsignaal was de ontlading en blijdschap groot, 1-0 winst in de pocket. Wat hebben ze goed gespeeld en gestreden! De jongens mogen trots zijn, wat een team. Op naar volgende week, uit in Den Bosch. We hebben er zin in!