Afgelopen weekend stond de thuiswedstrijd tegen Sarto op het programma. Leiders Mitch en Edwin hadden flink zitten brainstormen hoe ze het beste konden beginnen om het Sarto lastig te maken. Berkdijk heeft de luxe dat er drie goede keepers zitten in de JO9-2 maar vandaag mocht Jason starten in de goal. De sterke achterhoede werd neergezet met Wout, Senn en Finn waar het de bedoeling was dat Senn zou doorschuiven als ze in de aanval waren. Voorin mochten Kay en Kjelt de spits afbijten. Dit resulteerde in een fantastische opening zodat er na 10 minuten al 4-0 op het scorebord stond. Inmiddels waren Jayden, Ceyhan en Dani ook in het veld gekomen en werd het positiespel goed uitgevoerd. Dani pakte de bal goed af en speelde goed rond waarmee Ceyhan met een paar schitterende solo's net de twee koppen grotere verdediger niet kon passeren. Sarto had veel moeite om onder de druk uit te komen waardoor we de rust in gingen met 6-1. Door een tactische keeperswissel met Kay in de goal konden de jongens een goed terugkomend Sarto goed weren waardoor ze goed deden verdedigen. Dit resulteerde in veel ruimte in de achterhoede van Sarto waardoor Senn en Finn een paar schitterende goals maakten. Ook Kay die inmiddels de laatste tien minuten de keepershandschoenen weer had overgegeven aan Jason mocht van deze vreugde met een goal mee genieten. Wout die pas zijn tweede wedstrijd speelde, was een kanjer met druk zetten en de bal afpakken en dat straalde hij ook uit. Ook bij Jayden is te merken dat hij steeds beter in de wedstrijd komt. Uiteindelijk konden de jongens van JO9-2 de wedstrijd afsluiten met een 12-2 overwinning en mochten de jongens trots zijn op hoe hard ze de afgelopen weken getraind hebben. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen de Reeshof om 08.45 uur op het programma, laten we hopen dat dit weer zo'n mooie wedstrijd mag worden als vandaag!