Op deze herfstachtige zaterdagochtend staat voor de JO11 van Blauw-Wit '81 de thuiswedstrijd tegen Sarto op het programma.

Onze jongens en meiden draaien lekker mee bovenin en vooruitlopend op de kraker volgende week tegen Baardwijk, zou winst vandaag wel lekker zijn.

En dat ze willen winnen, laten ze meteen zien. Een aanval van Blauw-Wit eindigt met een schot van Ivar op de paal. Vervolgens is het Mees die zijn schot naast ziet gaan.

Dan weet ook Sarto de weg naar de goal te vinden. Maar ook zij zien een schot op de paal belanden.

En dan is daar Ivar die Blauw-Wit op voorsprong zet. Sarto probeert meteen iets terug te doen, maar door goed storend werk van Luuk (dat hij de hele wedstrijd blijft doen) en een goede redding van Senn, lukt dat niet.

Blauw-Wit neemt weer over en Lotte ziet haar schot voorlangs gaan. We zien goed samenspel van de gebroeders Guus en Senn en mooie aanvallen van onze JO11.

Dan weet Mats de voorsprong uit te breiden met een fraai afstandsschot: 2-0.

In het tweede kwart laat Sarto zien dat ze iets terug willen doen. Maar de schoten gaan over, worden gered door Senn of weggewerkt door Guus.

Dan is het weer de beurt aan Blauw-Wit. Maar een goede voorzet van Sev wordt helaas naast geschoten. En diezelfde Sev weet vervolgens een tegendoelpunt te voorkomen door een schot van Sarto voor onze goal weg te halen.

Sarto zet wat meer druk. Een volgend schot belandt op de paal en wordt vervolgens door Senn nog van de doellijn gehaald. Het spel gaat op en neer, dus is het weer aan Blauw-Wit. Een goede voorzet van Liz wordt helaas gemist. En dan is uiteindelijk raak voor Sarto. Met een vrije trap zetten zij de 2-1 op het scorebord.

Het begin van het derde kwart is voor Blauw-Wit. Een mooi schot van Ivar wordt gered door de keeper. Maar dan is daar toch de 3-1 voor Blauw-Wit: een voorzet van Ivar wordt binnengetikt door Xavier.

We blijven druk houden op de goal van Sarto. Liz is goed aan het storen en Merel en Sev zijn lekker aan het verdedigen. En na goed samenspel met Mats, weet Ivar de 4-1 binnen te schieten.

Aan het einde van het derde kwart zijn er nog een paar kansen om de voorsprong verder uit te breiden.

Ook in het vierde kwart gaat Blauw-Wit vol voor de aanval.

Lotte komt op langs de zijlijn en gaat richting de goal. Helaas ziet zij haar inzet gekeerd worden door de keeper van Sarto. En dan is daar ineens een treffer van Sarto: 4-2.

Onze jongens en meiden laten zich niet van de wijs brengen en blijven vol voor de aanval gaan. We zien schoten in het zijnet van Mats, Ivar en Xavier. Een schot van Mees gaat door de benen van de keeper, maar wordt net voor de doellijn nog weggehaald.

En dan haalt Lotte uit en ziet de bal in de rechterbovenhoek gaan: 5-2!

Dit is ook de eindstand.

Jongens en meiden van de JO11, gefeliciteerd met deze keurige overwinning! Nu gaan we ons opmaken voor de kraker volgende week. Dan spelen we dus uit tegen Baardwijk.